Vier je feestje bij Beleef het Us!

Je kinderfeestje bij Beleef het Us vieren? Op de zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur hebben jullie de winkel voor jezelf voor een middag vol plezier! Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende ruimte heeft, hanteren we een maximum van 10 kinderen.

Het feestje

Bij binnenkomst wordt de groep eerst welkom geheten. Heeft je kind de cadeautjes nog niet uitgepakt? Dan beginnen we daarna, onder het genot van een hapje en drankje. Hierna gaan we aan de slag met het maken van slijm, klei of een fidgetspeeltje. Hiervoor nemen we 2 uur de tijd, om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg tijd heeft om lekker aan de slag te gaan. Zo gaat elk kind met een leuk resultaat naar huis.

Pakket

Het verjaardagsfeestje is op twee manieren in te vullen:

  1. Bij een volledig verzorgd kinderfeestje ontvang je drinken, een cupcake of gebakje en het materiaal voor het knutselen voor € 10 per kind.
  2. Kies je voor alleen de activiteit? De kinderen kunnen lekker komen knutselen en je verzorgt het eten en drinken zelf voor € 7,50 per kind.

Locatie

Je bent van harte welkom in de Beleef het Us winkel (Kaatsland 11, Sneek). Vier je het liever ergens anders? Dat kan natuurlijk! Dan rekenen we € 0,21 per kilometer, met een maximale afstand van 50 kilometer (enkele reis).  

Zien we jullie binnenkort langskomen voor een kinderfeestje? Vul hier het aanvraagformulier in!

Aanvraagformulier kinderfeestje

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
Activiteit keuze

Galerij

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?