Workshops voor jong en oud

Tijdens de workshops bij Beleef het Us behandelen we specifieke onderwerpen of gaan we aan de slag met het creëen van een fijne speelomgeving. Daarom hebben we workshops, voor zowel de ouders als de kinderen.

Specialisten

Wil je graag kennis opdoen op het gebied van opvoeden? Voor de workshops verwelkomen we regelmatig professionals.

Aanbod

Houd deze pagina in de gaten voor het aanbod.

Woensdag 20 maart 2024

Op woensdagochtend 20 maart 2024 komt Rebecca Gout van “By Rebecca in goede handen” langs om ons van alles te vertellen over baby- en kindermassage. Dit zal een lezing zijn waarin Rebecca vertelt over haar achtergrond in combinatie met baby-en kindermassage, en wat het voor jou en je kindje kan betekenen.

Beste van twee werelden

Rebecca zegt hierover: ‘Mijn droom is om hier, in Friesland, het beste van die twee werelden te creëren. Door ouders in hun eigen omgeving te helpen met massages voor baby’s en kinderen, en met advies bij opvoedingsvraagstukken. Zo wil ik hen een moment van rust bieden in een druk leven vol verantwoordelijkheden en verplichtingen. Of het nu gaat om rust aan tafel, bij het naar bed brengen of in de nacht.

Waarom?

  • Omdat ik de massagetechniek van jongs af aan heb meegekregen van mijn grootmoeder.
  • Omdat ik heb ervaren hoe baby’s zich door een massage veilig  voelen en leren ontspannen.
  • Omdat ik zie hoe kinderen door massage van hun ouder letterlijk en figuurlijk ‘loskomen’, dus zowel in fysieke zin als communicatief.
  • Omdat ik van nature een sterke intuïtie heb in de omgang met kinderen.
  • En omdat ik al 17 jaar werkzaam ben als pedagogisch medewerker bij een kinderopvang en graag mijn kennis en ervaring deel.’

Aan het einde van de ochtend ga je naar huis met informatie en handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. Mocht je ook daar begeleiding in nodig hebben, dan kun je aansluiten bij de workshops die Rebecca vanaf september 2024 gaat aanbieden. Meer informatie hierover volgt later.

Belangrijke gegevens:

Datum: 20 maart 2024

Tijd: 10.00-12.00 uur

Locatie: Kaatsland 11, Sneek

Kosten: € 10 per persoon

Opgeven: info@beleefhetus.nl of bel 06-53539360

Galerij

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?