De master in het kliederen

Tijdens de Kliedermasters gaan de kinderen lekker veel materialen en technieken uitproberen en ontdekken. De Kliedermasters is het vervolg op de Kliederkonten. Tijdens deze leuke ochtenden gaan de kinderen lekker werken met thema’s en projecten waardoor je lekker kunnen experimenteren met materialen. Dit kan gekoppeld zijn aan een thema of de tijd van het jaar.

kleine spetters

Kliedermasters uitgelegd

Kinderen maken kennis met verschillende materialen zoals verf, klei, was, papier, papier-maché enz. Spelenderwijs leren de kinderen hier mee te werken en natuurlijk is er ook heel veel tijd om er mee te spelen.

Leeftijd: Voor kindjes van 6 jaar tot 10 jaar ( maximaal 8 kindjes per ochtend). De Kliedermasters is een leuke groep van kinderen die knutselen leuk vinden en toe zijn op meer verdieping in experimenteren met materialen en technieken

Tijd: zaterdagochtend van 11.00 uur ( het duurt ongeveer 60 minuten)

Kosten: Je kunt voor twee opties kiezen.

  • Optie 1: je koopt een los kaartje voor € 15,- per kind ( als ouder ben je gratis)
  • Optie 2: je koopt een blokkaartje van 4 keer voor € 50,- per kind ( als ouder ben je gratis)

Aanmelden: Je kunt je aanmelden met onderstaand aanmeldformulier. Je krijgt zo snel mogelijk hiervan een bevestiging. Wanneer je de bevestiging van mij hebt ontvangen is je inschrijving definitief.

Ouders: Tijdens deze groep mag u natuurlijk aansluiten om mee te doen samen met u kind. Echter kun u er ook voor kiezen om uw kindje te brengen en zelf op dat moment weer naar huis te gaan.

Natuurlijk is er ook koffie en thee voor de momenten dat de kleine spetters zelf aan de slag zijn.

Kleding: Het lijkt me heel logisch maar misschien toch belangrijk om te vermelden dat we lekker gaan kliederen. Natuurlijk zijn er schorten voor de kinderen aanwezig maar trek ze ook kleren aan waarbij het geen probleem is dat het vies wordt. Dit geeft u minder zorgen en de kinderen meer vrijheid.

Aanmeldformulier kliedermasters

"*" geeft vereiste velden aan

Galerij

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?